• Pretekli dogodki
International conference »Huture Summit«
International conference »Huture Summit« 24. – 25. 10. 2019, Slovenia Pre-event: 23. 10. 2019 – International conference Encuentros (organized by the UP Faculty of Tourism Studies – Turistica) Venue: Hit d.d, Nova Gorica (https://thecasinoperla.com/si), Perla, Resort & Entertainment**** Address: Kidričeva 7, 5000 Nova Gorica, Slovenija CAR TRANSFER: Book transportation from/to the Hit Gaming and Entertainment...
Perla, Casinò & Hotel
Prihajajoči dogodki
Mednarodna konferenca – trajnostni turizem, Sarajevo
25. september, 2019
Vabimo vas, da se nam pridružite na Mednarodni konferenci – trajnostni turizem, ki jo Turistično gostinska zbornica Slovenije organizira skupaj z Veleposlaništvom RS v Sarajevu, in bo v prestolnici BiH potekala 25. in 26. septembra 2019.
Pretekli
VII. konferenca Združenja hotelirjev Slovenije
6. junij, 2019
Vabimo vas, da se nam pridružite na VII. letni konferenci Združenja hotelirjev Slovenije, 6. junija 2019 v Rimskih termah.
Rimske Terme
Pretekli
Motivacijski zajtrk “Prijazno je biti prijazen”
Pridružite se nam na motivacijskem zajtrku »Prijazno je biti prijazen«, kjer nas bo strokovnjakinja Polona Požgan, spomnila na eno izmed pomembnejših vrednot, prijaznost.
Seminar sekcije Hotelsko gospodinjstvo
Turistično gostinska zbornica Slovenije v letu 2019 organizira že tradicionalno dvodnevno strokovno usposabljanje, ki bo potekalo pod okriljem Sekcije Hotelskih gospodinj.
Strokovna ekskurzija Budimpešta – Združenje hotelirjev Slovenije
Združenje hotelirjev Slovenije organizira 5. in 6. aprila 2019, strokovno ekskurzijo ogleda luksuznih hotelov v glavnem mestu sosednje Madžarske
Predstavitev priložnosti v panogi turizem v Indiji
Turistično gostinska zbornica Slovenije skupaj z Veleposlaništvom Indije v Republiki Sloveniji vabi v petek, 29. marca, ob 10.00 uri na dvourni dogodek, namenjen predstavitvi priložnosti v panogi turizem v Indiji.
Ponovna uporaba odpadkov za hitrejši prehod v krožno gospodarstvo
Na posvetu bodo strokovnjaki na konkretnih primerih predstavili možnosti ponovne uporabe izbranih materialov (gradbeni odpadki, mulj, lesna biomasa,…).
Skupni zajtrk z ravnatelji in predstavniki izobraževalnih institucij v Sloveniji
V sredo, 13. marca 2019 na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani organiziramo skupni delovni zajtrk z ravnatelji in predstavniki izobraževalnih institucij v Sloveniji.
Digitalne transformacije v turizmu
15. november, 2018
Spoštovani, ne zamudite prostih mest za udeležbo na delavnici Digitalna transformacija v turizmu Horizontalna mreža IKT podprto trženje in mreženje. Tematike: Predavatelji bodo predstavili zelo aktualno tematiko Digitalne transformacije v turizmu z dejavnostjo na področju S4 (strategija pametne specializacije), predstavimo tekoče projekte v okviru horizontale IKT podprto mreženje in trženje in jih spodbudimo k proaktivnemu razvoju z področja:...
Perla, Casinò & Hotel
Pretekli

Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 1.2. »Spodbujanje naložb podjetij v raziskave in inovacije ter vzpostavljanje povezav in sinergij med podjetji, centri za raziskave in razvoj ter visokošolskim izobraževalnim sektorjem, zlasti s spodbujanjem naložb na področju razvoja izdelkov in storitev, prenosa tehnologij, socialnih in ekoloških inovacij aplikacij javnih storitev, spodbujanjem povpraševanja, mreženja, grozdov in odprtih inovacij prek pametne specializacije ter podpiranjem tehnoloških in uporabnih raziskav, pilotnih linij, ukrepov za zgodnje ovrednotenje izdelkov, naprednih proizvodnih zmogljivosti in prve proizvodnje zlasti na področju ključnih spodbujevalnih tehnologij ter razširjanje tehnologij za splošno uporabo.«