Predstavitev priložnosti v panogi turizem v Indiji

  • Dogodki
  • Predstavitev priložnosti v panogi turizem v Indiji

Turistično gostinska zbornica Slovenije skupaj z Veleposlaništvom Indije v Republiki Sloveniji vabi v petek, 29. marca, ob 10.00 uri na dvourni dogodek, namenjen predstavitvi priložnosti v panogi turizem v Indiji.

Indija v zadnjih letih dosega preko 210 milijard EUR BDP iz naslova turizma letno, ob cca 7% rasti v panogi. Slovenija in Indija postajata močno povezani. Indija postaja priljubljena destinacija med prebivalci Slovenije, ki predstavi pravi kalejdoskop tradicije, kulture in različnih geografskih danosti. Ponuja številna doživetja na snegu, brezmejnih obalah, v zeleni naravi. Ob tem pa je Indija temelj barvitih multikulturnih znamenitosti, zato bo navdušila še tako zahtevnega popotnika.

Indijo, dežela tisočerih obrazov, nudi edinstvena in popolna doživetja za skupine, posameznike, družine, mladoporočence, športne navdušence in posameznike, ki potrebujejo duhovni odmik od vsakdana…

Vabimo vas, da se nam pridružite in pridobite informacije iz prve roke s strani predstavnikov Veleposlaništva Indije v RS, ki vas bodo z veseljem povezali s sorodnimi organizacijami in podjetji iz Indije.

Dogodek je za udeležence brezplačen in je organiziran skupaj z Veleposlaništvom Indije v RS ter sodi pod okrilje projekta Strateško razvojno  inovacijskega partnerstva za trajnostni turizem, katerega nosilni partner je Turistično gostinska zbornica.

Spodaj si lahko ogledate predvideni program dogodka, ki bo v 3. nadstropju stavbe GZS, Dimičeva 13, Ljubljana. Potekal bo v angleškem jeziku.

Program dogodka
9:45-10:00 Registration
10:00-10:10 Welcome speech H.E. Mr. Param Jit Mann, Ambassador
10:10-10:30 Incredible India 2019
1. Presenting »Incredible India« to Slovenian Tourist Agencies:

  • Nature Tourism
  • Cultural Tourism
  • Welness Tourism

2. List of India’s largest Travel & Tourism Trade Shows/Fairs

Mr. Ravi Kumar Jain
(HOC, SS)/
Ms. Zaneta Statevska
Marketing Executive
10:30-10:40 Visa procedure:

  • Regular visa
  • E-Visa
Mr. Somveer Ahlawat
10:40-11:00 Discussion: Feedback from Slovenian Tourist Agencies, their expectations, queries
11:00-11:30 Time for networking and refreshments
11:30 Closing of event

Prijave so zaključene.

Dogodek Podrobnosti
Ključne besede